top of page
diskussion köksö.jpg

Lagkänslan avgör

På Optiplan jobbar vi hårt. För varandra. Här är vår gemensamma prestation alltid viktigare än roller och titlar. Alla har ett stort engagemang och ansvar i våra uppdrag och tempot är högt.

bakgrund toning_citatblock.png
op-medarb-kevin-web.jpg

Acceleration med ny VD

Optiplan är det naturliga valet för digitala lösningar för skolskjuts, skolplaceringar och turbundna resor som skapar trygghet och samhällsnytta för både kommuner och invånare. Våra digitala lösningar tillsammans med våra konsultinsatser möjliggör innovativa, kostnads- och resurseffektiva lösningar och säkerställer att Sveriges kommuner når sina högt uppsatta digitaliseringsmål. 

 

Nu accelererar vi vår tillväxtresa och matchar våra höga ambitioner genom att stärka vårt team med ny kapten. Vi välkomnar Kevin Kviblad som ny VD. Med lång erfarenhet inom mjukvaru- och produktutveckling samt både ekonomisk och organisatorisk tillväxt tryggar vi Optiplans framtid med Kevin vid rodret. 

"Vi är bra på att stanna upp och fira våra framgångar, till exempel som DI Gasellföretag 2020, 2021, 2022 och 2023. Alltid med kunden i fokus och alltid med lagkänslan som drivkraft."

Utmärkelser & certifieringar

Vi är otroligt stolta över att bli utsedda till DI Gasellföretag 4 år i rad och även till DI Mästergasell 2023.

Vi är lika stolta över att vara ISO certifierade inom Kvalitet ISO 9001, Miljö ISO 14001 samt Informationssäkerhet ISO 27001. Detta hjälper oss att upprätthålla våra högt uppsatta mål och ambitioner.

Fästpunkt Sidfot Möt oss
op_vy_tak_fagel2.jpg

Vad kan vi ge varandra?

Vi missar aldrig en chans till öppna och ärliga diskussioner för gemensamma resultat i toppklass.

Känner du att vi skulle kunna utvecklas tillsammans? Skriv några rader om hur!

Optiplan AB

info@optiplan.se

S:t Persgatan 27, 602 33 Norrköping

Integritetspolicy/Privacy Policy

Hållbarhetspolicy

  • Linkedin - Optiplan
  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
bottom of page